Logo
 
 

אודות ברולו - Barolo

 
 
 



Barolo הוא בר-מסעדה הממוקם בלב אזור ההיי-טק של פתח תקווה, ומתעתד  להפריח את שממת הבילוי המקומית. Barolo, על שם אזור גידול היינות המשובח באיטליה, הוא מקום עכשווי שמציע בר אלכוהול משובח, מטבח מעודכן  של מנות מדויקות וביצוע מוקפד שכיף לאכול (שף ג'קי דבאח), עיצוב מרגש וים של אווירה. על החוויה מנצח הבעלים, יניב אוברקוביץ' (בנו של יורם אוברקוביץ' ז"ל), שמבטיח להפוך את Barolo לבילוי מוקפד ומרגש.
Barolo, שעוצבה על ידי האדריכל ממיה בנימין – בנג'ו (הפולה, אוקינאווה), מחולקת לשני חללים: החלל הפנימי מתנשא לגובה של 6 מטרים, ומכיל בר מרכזי עצום וקיר יין שמתנשא מהרצפה ועד לתקרה. עמדת DJ הממוקמת בגלריה שמעל למטבח וצופה אל החלל, נישות עם ספות עור שחורות, ומסך פלזמה ענק, לטובת חובבי המונדיאל. החלל עצמו צבוע בגוונים שונים של חום, שמשרים הדר וחמימות. החלל החיצוני יושב על דק עץ רחב, ומשמש את מי שבא לחוויה קולינארית קונספטואלית מקומית.
Barolo מתגאה בבר אלכוהול עשיר  ומשובח –  מיינות מישראל ומרחבי העולם ועד קוקטיילים של קיץ. את האלכוהול ילוו מנות בר, טעימות וקלילות. אוברקוביץ' שם לעצמו מטרה ליצור היכרות אישית בין צוות הבר לכל הקבועים, שיזכו להרגיש בית, על כל המשתמע מכך.
על המטבח אחראי שף ג'קי דבאח, שהקים בין היתר את המטבחים של 'ארליך', 'אפ קפה' המחודש ו'מונה'. דבאח מרכיב מנות קלאסיות עם נגיעות איטלקיות עדינות, תוך שימוש בחומרי גלם טריים ואיכותיים וייצור עצמי של קינוחים ולחמים.